Borax: boekpresentatie en lezing

Borax-avond met:
Boekpresentatie en lezing ‘Lost Track
van- en door Raoul Kramer
dinsdag 26 april 20:00 uur in
Galerie Bart Kunst in Huis

Borax -stichting voor fotografie- nodigt u uit voor het volgende:

Raoul Kramer geeft op dinsdag 26 april 2011 een lezing over zijn project ‘Lost Track’, een zoektocht langs de Birma-Thailand Spoorweg 65 jaar later.
Aangespoord door de verhalen van zijn grootvader vertrok Raoul Kramer (1978) in 2009 voor het eerst naar Thailand en Myanmar. In de 65 jaar die zijn verstreken na het voltooien van de Birma-Thailand Spoorweg bleek de spoorweg grotendeels opgenomen te zijn in de omgeving. Door de plaatsen te fotograferen zocht Kramer naar de hedendaagse waarde van het werk aan de spoorweg dat de krijgsgevangenen en dwangarbeiders in barre omstandigheden hebben verzet. De resultaten van het project heeft hij gebundeld in het gelijknamige boek.
Tijdens deze avond spreekt Elsbeth Pijnappels (educator van Fotodok en cultuurwetenschapper) met Raoul Kramer over het belang van dit project en vertelt hij wat er bij komt kijken om een boek te maken.

Entree € 3,00 (wees er snel want er zijn slecht een beperkt aantal plaatsen beschikbaar)
Kaarten voor deze Borax-avond zijn vooraf te bestellen tot en met vrijdag 22 april via Ralph Schmitz: ralph@borax.nu 06-53684057

open 19:30 u aanvang 20:00 u
Locatie: Galerie Bart Kunst in Huis
Ziekerstraat 87 Nijmegen